• christa@designedbythemiller.nl
  • Handgemaakte geboortekaartjes & illustraties

Unieke & Handgemaakte Geboortekaartjes

Ik beleef ontzettend veel plezier aan het ontwerpen van geboortekaartjes, juist omdat deze kaartjes zoveel betekenis hebben: ze kondigen de geboorte van een nieuw mensje op deze wereld aan! Met liefde en aandacht ontwerp, teken en schilder ik een unieke kaart om de geboorte van jullie kindje te vieren en koesteren. Het is voor mij een eer om exclusieve en persoonlijke kaartjes te mogen maken voor kersverse baby’tjes. Zijn jullie geïnteresseerd in een persoonlijk geboortekaartje en past mijn tekenstijl bij jullie smaak? Leuk! Samen werken we naar een uniek resultaat waar jullie helemaal tevreden mee zijn.

Je kunt kiezen voor een geboortekaartje dat volledig op maat wordt ontworpen, of één van de reeds bestaande geboortekaartjes; door mij ontworpen & getekend.

...
Geboortekaartjes
Geboortekaartjes op maat

Bijzondere momenten en levensgebeurtenissen (zoals de geboorte van een baby’tje) zijn er om gevierd te worden en te delen met vrienden en familie. Ik maak met liefde een uniek en persoonlijk geboortekaartje wat helemaal bij jullie past. Als jullie kiezen voor een volledig op maat ontworpen geboortekaartje, ga ik op basis van jullie wensen en ideeën aan de slag om een persoonlijk, handgemaakt kaartje te maken! Het streven is een geboortekaartje waar jullie helemaal tevreden mee zijn, die je met trots wilt versturen.

Lees meer
Handegemaakt geboortekaartje
Geboortekaartjes
Personaliseren bestaand geboortekaartje
Lees meer
...
Geboortekaartjes
Collectie geboortekaartjes

Om je een idee te geven van de mogelijkheden vind je hier de collectie babykaarten die reeds zijn ontworpen. Meer voorbeelden van mijn werk kan je overigens vinden in de collectie wenskaarten!

Lees meer
...
Geboortekaartjes
Papiersoorten

Je kunt voor een geboortekaartje kiezen uit de volgende papiersoorten: Biotop papier, gerecycled papier, enkel of dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton, Tintoretto Gesso of Texture Vergé (Conqueror).

Lees meer