• christa@designedbythemiller.nl
  • Handgemaakte geboortekaartjes & illustraties

Unieke & Handgemaakte Geboortekaartjes

Ik beleef ontzettend veel plezier aan het ontwerpen van geboortekaartjes! Het is echt een eer om mooie, persoonlijke kaartjes te mogen maken voor kersverse baby’tjes. Zijn jullie geïnteresseerd in een persoonlijk geboortekaartje en past mijn tekenstijl bij jullie smaak? Leuk! Samen werken we naar een uniek resultaat waar jullie helemaal tevreden mee zijn.

Je kunt kiezen voor een geboortekaartje dat volledig op maat wordt ontworpen, of één van de reeds bestaande geboortekaartjes; door mij ontworpen & getekend.

...
Geboortekaartjes
Geboortekaartjes op maat

Yes, een volledig op maat ontworpen geboortekaartje! Ik ga aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën om een nieuwe kaart te maken, waar jullie helemaal tevreden mee zijn.

Lees meer
Handegemaakt geboortekaartje
Geboortekaartjes
Personaliseren bestaand geboortekaartje
Lees meer
...
Geboortekaartjes
Collectie geboortekaartjes

Om je een idee te geven van de mogelijkheden vind je hier de collectie babykaarten die reeds zijn ontworpen. Meer voorbeelden van mijn werk kan je overigens vinden in de collectie wenskaarten!

Lees meer
...
Geboortekaartjes
Papiersoorten

Je kunt voor een geboortekaartje kiezen uit de volgende papiersoorten: Biotop papier, gerecycled papier, enkel of dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton, Tintoretto Gesso of Texture Vergé (Conqueror).

Lees meer