• christa@designedbythemiller.nl
  • Handgemaakte geboortekaartjes & illustraties

Gepersonaliseerd geboortekaartje

Panda geboortekaartje

Werkwijze

1. Contact & offerte

Stuur mij een bericht via email of het contactformulier op de website. Vermeld hier in welk reeds bestaand geboortekaartje je geïnteresseerd bent en laat mij ook alvast je uitgerekende datum weten! Ik stuur je vervolgens via email een aantal vragen toe, zodat ik een goed beeld kan vormen van jullie wensen en kunnen we de mogelijkheden bespreken qua aanpassingen op de bestaande illustratie. Als ik een goed beeld heb gekregen van jullie wensen maak ik een offerte.

2. Digitale proefdruk

Na goedkeuring van de offerte ga ik aan de slag met jullie geboortekaartje! Indien gewenst voer ik kleine aanpassingen door op jullie gekozen geboortekaartje en ik verwerk alvast zoveel mogelijk persoonlijke gegevens in het kaartje. Jullie ontvangen binnen drie weken een digitale proefdruk van het resultaat. Het is geen probleem om hierna eventuele wijzigingen door te voeren! Wil je het kaartje alvast in het echt zien en voelen? Dat kan! Voor €15,- extra kan ik je een proefdruk van het kaartje toesturen.

3. Goedkeuring proefdruk & betaling

Als jullie 100% tevreden zijn met het geboortekaartje stuur ik de factuur voor de betaling toe. Wil je de enveloppen alvast van te voren ontvangen? Geen probleem!

4. Baby geboren!

Hoera, je kindje is geboren! Nadat ik de laatste gegevens van jullie heb ontvangen, pas ik de laatste gegevens aan en stuur ik de kaartjes naar de drukker. Binnen twee à drie werkdagen verstuur ik de babykaartjes naar jullie adres!

Drie vissen geboortekaartje

Prijsindicatie & offerte

De prijs is afhankelijk van het aantal kaarten, de papiersoort, een enkele of gevouwen kaart, het formaat, het type enveloppen en bijv. de keuze voor een bijzondere afwerking (bijv. ronde hoeken) of aanvullende accessoires (zoals sluitstickers). Het is tevens mogelijk om op basis van het ontwerp een bijpassende geboorteposter te bestellen.

Om een goed beeld te kunnen geven van de totale kosten voor jullie persoonlijke geboortekaartjes, maak ik graag een passende offerte. De prijzen in de offerte zijn inclusief het gedrukte geboortekaartje, bijpassende enveloppen, verzendkosten en btw.

Om je een idee te geven van de totale kosten voor 75 gepersonaliseerde geboortekaartjes met envelop (zonder accessoires of bijzondere afwerking): voor de meest gangbare papiersoorten en formaten ligt de prijs voor een enkele kaart tussen de 190-225 euro, en een gevouwen babykaart kost circa 210-250 euro.

Prijsindicatie
Enkele geboortekaart (75 stuks) 190-225 euro
Gevouwen geboortekaart (75 stuks) 210-250 euro

Accessoires

Bij de geboortekaartjes kan je diverse accessoires bestellen! Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de gemiddelde prijs bij afname van 75 stuks, kan je onderstaande tabel bekijken:

Accessoire Prijsindicatie
Ontwerp bijpassende postzegel gratis!
Sluitstickers | 75 stuks 25 euro
Los, klein kaartje (55x65mm) met tekst of foto | 75 stuks 40 euro
Losse, even hoog kaartje als de geboortekaart | 75 stuks 45 euro

Geboorteposter

Een geboorteposter in de stijl van het geboortekaartje kan je er bovendien bij bestellen. Je kunt kiezen uit A5 (15 euro), A4 (17,50 euro) of A3 (20,- euro) formaat.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in een geboortekaartje van DesignedbytheMiller? Stuur mij een berichtje! Geef alvast aan of je geïnteresseerd bent in een geboortekaartje op maat, of een gepersonaliseerde reeds bestaande babykaart. Laat mij ook graag je uitgerekende datum weten! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

reviews van geboortekaartjes op maat

Merel & Casper

2022

We zijn erg blij met het eindresultaat :) Bedankt voor je flexibiliteit bij het aanpassen van onze wensen in het ontwerp, het was een prettige samenwerking zo. We echt ongelooflijk veel complimenten over de kaart hebben gehad. Dus we zijn niet als enigen erg blij met het eindresultaat!

Menno & Brechje

2022

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, we zijn heel tevreden van de kwaliteit van de geboortekaartjes :) De geboorteposter ziet er wat ons betreft perfect uit.

Roos & Marijn

2022

We hebben de kaartjes binnen, ze zijn heel mooi geworden, helemaal naar wens! We krijgen hele leuke reacties op het kaartje, heel blij mee!

Henk & Disa

2021

Wat een verrassing, we hadden vanmiddag een postbezorger aan de deur mét de kaartjes. Wat snel! De kaartjes zijn echt prachtig, op dat papier ook zo gaaf!

Marcel & Ineke

Januari 2020

Ik wilde je graag nog even bedanken voor het mooie kaartje, we zijn er zo blij mee! We hebben ze verstuurd en zoveel leuke reacties op gehad, echt heel leuk.

Ben & Lisa

Juni 2019

Het persoonlijk ontworpen kaartje en de bijpassende geboorteposter zijn perfect geworden!

geboortekaartje zwaan

Jeroen & Naomi

Juni 2019

We hebben de kaartjes ontvangen, ze zijn erg mooi geworden! Elegant, lief en tijdloos! Bedankt voor het ontwerpen van ons droomkaartje en de extra set kaarten die je hebt toegevoegd! Super lief!

geboortekaartje olifant

Ivo & Susanne

Mei 2019

Wat zijn de kaartjes léuk geworden! De tekening is prachtig, en de papiersoort is er inderdaad ook erg mooi bij! Dankjewel.

geboortekaartje panda

Bemarean & Thijs

Januari 2019

Dank je wel voor de kaartjes en de poster, wij zijn er super blij mee! De illustratie weerspiegelt zo mooi wat wij voor ogen hadden, een lief, maar ook een beetje ‘stoer’ beeld, zonder te veel poespas. Wij hebben het ontwerpproces ook als heel prettig ervaren, elke keer snelle terugkoppeling, duidelijke communicatie en oog voor de kleine details! Wij zullen je zeker aanbevelen!

geboortekaartje flamingo

Daniëlle & LJ

Januari 2019

Christa heeft precies begrepen wat ik wilde voor mijn geboortekaartje. Ik kon zelf mijn ideeën voorleggen en vervolgens kiezen uit verschillende ontwerpen, papiersoorten en bijpassende opties. Ik ben super tevreden over het hele proces en het prachtige resultaat! Absoluut een aanrader!

geboortekaartje olifantjes

Tedo & Dianne

November 2018

We hadden eigenlijk geen idee dat er zoveel mogelijk was met een geboortekaartje. Christa dacht met ons mee als het ging om afbeelding, kleur, vormgeving en tekst. Ze werkt nauwkeurig én is creatief. Eindresultaat was een kaartje dat helemaal matchte met onze ideeën. Echt super!

Anthony & Suzy

Augustus 2018

Christa heeft voor ons een heel mooi geboortekaartje gemaakt. Met wat voorbeelden ging ze aan de slag en gaf ze ons opties om uit te kiezen. We waren super blij met het eindresultaat. De samenwerking verliep ook heel fijn en soepel. Ik zou haar aan iedereen aanraden!