• christa@designedbythemiller.nl
  • Handgemaakte geboortekaartjes & illustraties
Wenskaart kinderverjaardagskaart
Wenskaarten
Felicitatie kaarten

Set van drie vrolijke & hippe (kinder) verjaardagskaarten!

De enkele postkaarten zijn gedrukt op stevig 350 gr/m2 papier van hoogwaardige kwaliteit en met milieuvriendelijke eigenschappen: natuurwit, ongestreken, 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd, EU eco-label en het Blauwe Engel logo).

De kaarten zijn ook los verkrijgbaar!

Bekijk op Etsy
Wenskaart verhuiskaart
Wenskaarten
Vrolijke verhuiskaart

Vrolijke verhuiskaart om te versturen als iemand verhuist, gaat samenwonen of een housewarming geeft! Of natuurlijk als je zelf de gelukkige bent met een nieuw stulpje...

De enkele postkaart is gedrukt op stevig 350 gr/m2 papier van hoogwaardige kwaliteit en met milieuvriendelijke eigenschappen: natuurwit, ongestreken, 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd, EU eco-label en het Blauwe Engel logo).

Bekijk op Etsy
Wenskaart bloemkaart
Wenskaarten
Wenskaart met Boho bloemen

Mooie & fleurige wenskaart met een bohemian bos bloemen! Deze blanco kaart is geschikt voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld als felicitatiekaart, verjaardagskaart, beterschapskaart, medeleven kaart, liefdeskaart, of als kaart om iemand te bedanken.

De gevouwen wenskaart is gedrukt op stevig 350 gr/m2 papier van hoogwaardige kwaliteit en met milieuvriendelijke eigenschappen: natuurwit, ongestreken, 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd, EU eco-label en het Blauwe Engel logo).

Bekijk op Etsy
Wenskaart vier insecten
Wenskaarten
Set van vier wenskaarten met insecten

Set van vier inkt en waterverf tekeningen: een vijfvlekkig- en schaakbordlieveheersbeestje, een vlinder en een libelle. Leuk om te versturen, of om aan de muur te hangen ter decoratie.

Deze enkele kaarten zijn gedrukt op stevig 350 gr/m2 papier van hoogwaardige kwaliteit en met milieuvriendelijke eigenschappen: natuurwit, ongestreken, 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd, EU eco-label en het Blauwe Engel logo).

Bekijk op Etsy
Wenskaart it's a girl
Wenskaarten
Vrolijk felicitatie geboortekaartje

Vrolijk geboortekaartje met jungle thema en de tekst "It's a Girl"!

Deze enkele babykaart is gedrukt op stevig 350 gr/m2 papier van hoogwaardige kwaliteit en met milieuvriendelijke eigenschappen: natuurwit, ongestreken, 100% gerecycled papier (FSC-gecertificeerd, EU eco-label en het Blauwe Engel logo).

Bekijk op Etsy
Wenskaart hoera
Wenskaarten
Hippe felicitatiekaart

Hippe en lieve felicitatiekaart met de tekst 'Hoera'.

De kaart is gedrukt op hoogwaardig bruinkleurig kraftpapier: puur en ongestreken, 300 gr/m2.

Bekijk op Etsy
Wenskaart tijgertje
Wenskaarten
Lief felicitatie geboortekaartje

Lief & vrolijk felicitatie geboortekaartje met tijger illustratie! Dit handgemaakte babykaartje is ook geschikt voor bijv. een babyshower.

De gevouwen kaart is gedrukt op hoogwaardig en milieuvriendelijk Biotop papier: dit is een ongestreken papiersoort, het is crèmekleurig en wordt geproduceerd van afvalhout.

Bekijk op Etsy